Clope-Up


 


COLOR POKER

 


floating


    


 


  


PENN GJENNOM PENGESEDDEL

 

HER FÅR DU: Den perfekte gjennomboring av kulepenn gjennom pengeseddel er nå kombinert med en fantastisk flott DVD. Denne DVD-en vil bringe deg opp på et helt nytt nivå. Den er ladet med spesielt bonusmateriell og mye mer, for å gi deg et komplett lite show ved bruk av denne spesielle pennen. Her er noe av det du kan gjøre: Penn gjennom pengeseddel - Penn gjennom kredittkort - Penn gjennom mynt - Penn gjennom visittkort og hull-illusjonen gjennom spillkort + bonusmateriell.

 

FØR:  195,00

NÅ:    125,00

DVD m/vår kulepenn: Kr. 220,00

 


 


   


FARGEKULENE 

 

Effekt: Tre forskjellig fargede kuler er tredd inn på hver sin sikkerhetsnål. Tilskueren velger så ut en av sikkerhetsnålene med kule på og gir deg den. Du kan gjerne stå med bind for øynene og ta imot nålen. Hold hendene bak på ryggen og

fortell hvilken farge det er på kulen du fikk!

 

FØR:  Kr. 95,00

NÅ:    Kr. 45,00
 


TROLLMANNENS MAGISKE BOK

 

Etter over 100 års fravær er den endelig tilbake, den originale "Wizard's Flip Book" - Trollmannens magiske bok. Denne magiske boken er en 8.veis fremtrylling av forskjellige sider. Den velkjente "Fargeskiftende fargebok" stammer opprinnelig fra denne boken. Dette er et fint triks du kan ha i innerlomma eller i vesken, og krever ikke noe plass. Den er alltid klar til bruk. Med norsk instruksjon.

 

FØR: 145,00

NÅ:     95,00

 


 


STAGGERING - også kalt "Himberring".

 

Hvorfor betale mer for en StaggeRing hos våre konkurrenter når du kan få den samme her hos oss langt billigere? Ringen er en etterligning av den kjente Himbers Ring, men kvalitetsmessig like god. Den kommer i én størrelse, og passer best på en manns lillefinger. Ringen er i gulldublé. TRIKSET: Du låner to ringer fra publikum og henger dem på en blyant sammen med en tredje ring. Plutselig er de lenket sammen! Like fort som de ble lenket sammen, separeres de, rett foran øynene på tilskuerne!

Kommer med norsk instruksjon.

 

Kr. 225,00


 

 

 

  


OPTISK ILLUSJONSRING

 

I Sølv og Gulldublé. Her er en populær nyhet, en ring for damer og herrer. Med en enkel vridning på ringen ser det ut som ringen VOKSER! Vri den andre veien og den MINSKER! Dette er ikke en tryllekunst, men du kan ha mye moro med en slik ring, som bygger på et optisk synsbedrag, samtidig som den er dekorativ og vakker å se på. Fåes i Gulldublé.

 

Kr. 195,00 


NOTHING BOX - Tom pilleeske.

 

Du gir tilskueren en liten blank pilleeske og ber vedkommende riste på den. Alle hører det ligger et eller annet inni, men hva? Etter at tilskueren har kommet med forskjellige forslag åpner du esken, og viser at esken er TOM! Alt kan undersøkes.... En praktisk liten ting å ha i lommen. Kommer med norsk forklaring.

 

Kr. 75,00