BLANKT ARK TIL EKTE PENGER

Du bretter et blankt ark. Når du bretter det ut igjen er det blitt til en ekte pengeseddel! Er det ingen av tilskuerne som tror det? Vel, lån en pengeseddel, brett den sammen, og ut igjen, og lever dem en blank papirlapp!

Tilskueren må gjerne signere pengene sine.

Effekten er lett å utføre, og læres med trinn for trinn bilder i farger.

 

- Ny Effekt!

- Nytt Prinsipp!

- Ingen Magneter

- Ingen Tommelspiss

- Ingen Falske Penger

- Alt kan Undersøkes

 

95.00 NOK


 


FEILKONSTRUERT PENGESEDDEL

 

Mismade Bill. Du låner en norsk 100,- kroneseddel av en tilskuer og viser den fra begge sider. Hendene er ellers helt tomme. Seddelen brettes en gang halvt, og igjen en halv gang til. En magisk bevegelse, seddelen brettes ut igjen, og den viser seg å være fullstendig feilkonstruert! Seddelen brettes igjen sammen som første gang, brettes ut igjen og leveres tilbake til tilskueren, like hel! Komplett med både amerikansk 1-dollar og norsk 100-kroneseddel og norsk forklaring.

 

195.00 NOK 


HIMBERS LOMMEBOK

 

Ja, dette er virkelig en mirakel-lommebok. Den kan benyttes med noen geniale prinsipper for å lage flere nummer som kan virke som mirakler.

Pengesedler, binders, spillkort, frimerker etc. kan produseres, forsvinne eller byttes om i lommeboken. Det finnes uanede muligheter med dette uskyldig lignende hjelpemiddel.

 

Med norsk instruksjon og mange ideer.

Plast utgave:  100.00 NOK

Luksus-utgave i sort lær med rødt silkefór:  295.00 NOK