Scene Salong


 


 


 


   


 

 


 


 

 


 


 


 


SUPER LOCKING RINGS


En 3-rings-rutine. Har du "Ringspillet" fra før? Da vet du hvor effektfull den rutinen er. Er det noe folk snakker om, så er Ringspillet et av de triksene ingen kan gi noen forklaring på. Da vet du sikkert også at hemmeligheten bak Ringspillet må beskyttes. Men, se her: Hva med å sende ut alle ringene til undersøkelse, både før og etter showet, om ønskelig? Her har du nemlig en 3-rings-rutine som kan sjokkere de som ser på; alle ringene kan undersøkes!! Jan Levy viser deg gjennom norsk instruksjon og 60 fargefotos hvordan du kan utføre en ringspill-rutine som savner sidestykke! Vi forteller deg selvsagt ikke hemmeligheten her, men skaff deg dette fantastiske trikset, og få en ringspillrutine med 3 ringer de færreste har sett maken til.

Samme trikset selges for over 1.000,- kroner i USA....

 

595.00 NOK 

RING OG KULESTAVEN.

 

Et morsomt og uforklarlig triks er dette: En trestav er forsynt med en kule i hver ende. Den ene kan tas av slik at en annen kule med hull i midten kan tres innpå. Det hele dekkes med et tørkle, og en tilskuer får holde i begge ender av staven. En ring vises, og stikkes opp under tørkleet. Plutselig faller den midterste kulen ned på bordet, og når tørkleet fjernes henger ringen på staven! Alt kan undersøkes. Kommer komplett, med norsk forklaring.

 

125,00 NOK 


MIRAKELPOSEN!

 

Effekten er som følger: To dobbelte rep, hver på ca. 1 m, f. eks. et rødt og et hvitt, stikkes inn fra hver side av en tom papirpose.  Endene på repene henger tydelig ut på hver side hele tiden.  Du fører hendene ned i posen og skyver ut begge midtpartiene av repene med den ene hånden gjennom en V-formet slisse i posens bredside, vendt ut mot publikum.  Den andre hånden tar imot repene da de stikkes ut av V-sprekken.  Hånden drar repene sakte ut mens tilskuerne samtidig og tydelig, ser at rependene på hver side av posen trekkes inn i posen, og avslører til slutt at begge repene nå er festet i hverandre i det du trekker repene helt ut av V-sprekken!  Repene og posen kan fritt undersøkes.  Det er ingen ekstra rep involvert, ingen magneter, usynlige tråder eller hemmelige rom i posen!

 

 

 

 

 

 

FØR:  295,00

NÅ:    195,00


  


BESTEMORS PERLEKJEDE

 

Effekt: Tre forskjellig fargede kuler som er tredd inn på en snor frigjøres, til tross for at en tilskuer holder i hver sin ende av snoren!

OBS: Kulene kommer ufarget slik at du kan gi dem de fargene du selv ønsker.

 

FØR:  Kr. 185,00

NÅ:    Kr.   95,00
 


ANIMENTAL

 

Fire plastplater med til sammen 12 fargerike bilder av forskjellige dyr vises. Tilskueren skal TENKE på kun ett av dem. Uten noe triks, hemmelige hjelpere, avtalt spill eller speil, er du i stand til å fortelle hvilket dyr tilskueren tenkte på! Som om ikke det er nok, hvis flere vil være med å tenke, kan du bruke opp til fire forskjellige personer, PÅ EN GANG! Alle tenker på et fritt valgt dyr. Noen tenker kanskje på det samme, mens andre tenker helt forskjellig; du ramser opp nøyaktig hvilke dyr de har tenkt på!! Kan fint gjøres som et mentalt "Walk-around"-triks. Kommer med norsk forklaring

 

 

Kr. 175,00