ER DU LEI AV DE GAMLE TRIKSENE DINE? KUNNE DU TENKE DEG Å FORNYE DEG LITT?

DA ER DET SYND Å MÅTTE KASTE DET DU IKKE BRUKER! LA OSS TA DET INN I KOMMISJON. DU BESTEMMER PRISEN, OG VI BLIR ENIGE OM FORDELINGEN. VI TAR OGSÅ IMOT BØKER, BLADER OG VIDEOBÅND.

Har du kun VHS-bånd, kan vi konvertere det over på DVD til selvkost før salg. Betingelsen må være at triksene, bøker og videobånd er pent brukt, og at det følger med instruksjon for triksenes del, (ev. kan vi sammen lage en forklaring ut fra når du selv brukte det). KONTAKT OSS FOR NÆRMERE OPPLYSNINGER: jan@crosby.no

 

 

 

PUBLIC TRANSIT

Jay Sankeys ”Travelling Hole”

 

En tilskuer velger fritt et kort og skriver sitt navn tvers over kortets forside. Du lager en liten sirkel på baksiden av kortet så nær ytterkanten som mulig. Du legger pennen i lommen og tar frem en hullmaskin som du trykker ut et hull med i motsatt ende av der du laget en sirkel på kortet. Ved å holde i kortets ender, rister du kortet opp og ned noen ganger. Helt tydelig kan tilskuerne SE at hullet hopper fra den ene enden opp og inn i sirkelen du tegnet! Tilskuerens valgte, og signerte kort kan nå gis ut for ekstra undersøkelse. Det mest visuelle og enkleste trikset du kan gjøre med ”Hoppende hull”.

 

Som en ekstra BONUS får du med trikset ”Half A Coin Trick”,

et perfekt åpningstriks, enkelt og veldig visuelt!

Kommer med spesiallagd halvdollar.

Kun engelsk forklaring.

 

Trikset er ikke brukt!                          Kr. 195,-

 

 

 

 

 

REVOLUTION COIN VANISH - DVD.

 

Knus alle oppleste og vedtatte former av hva fingerferdighet kan gjøre for deg. Et hinder er revet ned med denne visuelle, “begge-hender-tomme”-måten å få en mynt eller annen liten gjenstand til å forsvinne. Her får du en DVD med 30 minutters grundig instruksjon som tar deg gjennom både utsiden og innsiden av denne fenomenale illusjonen og demonstrasjonen av en mirakeleffekt! Revolution er en triller å utføre, bare det å stå foran et speil å se deg selv utføre dette mirakelet; du vil nekte å tro det du ser hver gang! Ingen tråder, ingen trekkere, ingen sceneløkker, ingen magneter. Stå med oppbrettede ermer. Uansett hva du tror det er, det er IKKE det heller!!

 

Kr. 195,00

 

 

 

 

SPECIAL DELIVERY.

 

En fantastisk David Regal's effekt. EFFEKT: En bunke konvolutter holdes sammen av en strikk og ligger helt synlig for publikum. Et fritt valgt kort velges, signeres og stikkes tilbake i spillet. En tilskuer blar igjennom alle konvoluttene til han ser et spillkort bak et av vinduene. Du åpner konvolutten og tar ut kortet, og hvilke andre kort er det enn nettopp det signerte kortet! En ny, visuell metode benyttes for å gjøre denne klassiske effekten. Ingen palmering. Dette ekstremt overbevisende klimakset er visuelt helt perfekt. Du vil tilmed forbløffe deg selv! Kommer med foto-illustrert hefte og en spesiell gimmik som gjør det enkelt å utføre. Veldig enkel fremgangsmåte og garantert å forbløffe.

 

Nypris: Kr. 295,-   NÅ: Kr. 245,00