SILKETØRKLÆR

 

Vi har silketørklær i flere størrelser og farger. Størrelse 20x20 passer til tommelspisser, 40x40 kan brukes i større sammenheng som inni en tryllestav/stokk e.l. Andre størrelser er 60x60, 90x90 osv. Dessuten har vi tørklær med fargerike motiver. Kvaliteten er av beste sort.

 

FRA NOK 25,- 


SUPERMAGNETEN!

 

Dette er et hjelpemiddel like viktig som nyttig i magien: Neodymium Magnet. I mange år har det vært forsket på en magnet som kunne tilfredsstille alle behov. Ved siden av den beste kvaliteten er det laget en magnet i ny størrelse som passer i de aller fleste tilfeller i ditt show. Denne magneten har samme størrelse som en 1 Euro mynt og kan fint gjemmes under en slik mynt eller under ditt armbåndsur. La bare fantasien slippe

 

FRA NOK 75,- 


TOMMELSPISSER

 

Vi fører flere typer tommelspisser, fra 20,- kr. og oppover, avhengig av kvaliteten du ønsker. Hva med den "sjette fingeren"? Vi har den også

 

NOK 20,- (gummi)

Kvalitetstommel i hudfarget plast:

NOK 75,- 


TRYLLEREP

 

Vi selger tryllerep i forskjellige lengder.

Hvite rep koster 10,- kr. pr. meter.

Røde og blå rep koster 15,- kr. pr. meter.

Repene er 9 m/m tykke, og i absolutt beste kvalitet.

Våre rep kommer fra en europeisk tilvirker.

 

NOK 10,- pr. meter 

 


 

BICYCLE - GHOST DECK.

 

Dette er en helt spesiell kortstokk som kommer til sin fulle rett gjennom sitt mystiske design. Bicycle Ghost Deck, eller ”Spøkelseskortene”, kjennetegner begynnelsen på en ny æra i sitt hvite design, og som bringer elementer av Tiger og Viper i seg.

  • Baksiden er et omvendt speilbilde av kortet
  • Forsiden er omtrent helt sort, som med sin bitte lille indeks på Hjerter og Ruter i rødt.

NOK 95,-

 

 

 

   


KORTHOLDER

 

Liker du å gjøre korttriks når du er i selskaper, eller ute på byen? Og så er du engstelig for å dra frem feil kort som har ligger i lommen og kanskje blitt blandet med en del andre "packet trick".

Vi lanserer nå en kortholder som er laget spesielt for de som gjør packet trick. Hold orden på korttriksene dine, skaff deg en kortholder!

 

NOK 45,-


 


DeLite

 

En ny, og fantastisk lyssterk DeLite. To stykker for ...

 

BARE Kr. 195,00